Havza Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Havza Muzaffer Tahmaz RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Deniz Gün tarafından okulların kantin görevlileri, yardımcı personel, Toplum Yararına Çalışma Programında istihdam edilen personel ile öğrenci servis sürücülerine öfke ve stres kontrolü hakkında bilgi verildi.

AA-20230106-29922745-29922742-HAVZA_MUZAFFER_TAHMAZ_RAMDAN_OFKE_VE_STRES_KONTROLU_EGITIMI

BROŞÜR DAĞITILDI

Eğitim sonrası Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından katılımcılara, hırsızlık ve dolandırıcılık hakkında bilgiler verilerek broşür dağıtıldı.

KATILIMCILARA BİLGİ VERİLDİ

Havza Muzaffer Tahmaz RAM Müdürü Adem Gümüşçü, günlük hayattaki etkileri ile zararlarını önlemek amacıyla öfke ve stresin nasıl yönetilebileceğiyle ilgili katılımcılara bilgi verildiğini söyledi.

EĞİTİM İKİ İLÇEDE DAHA DÜZENLENECEK

Katılımcılara stresin ve tarihçesi stres davranış biçimleri, stres yönetimi süreci, iş ortamında stres yaratan faktörler, stres sonuçları, sosyal kaygı, dikkat dağınıklığı, öfke hakkında ön bilgi, öfke analizi, öfke biçimleri, öfke kontrolü ile öfke ve empati konularında bilgi aktarıldığını anlatan Gümüşçü, eğitimin Kavak ve Ladik'te okul yardımcı personeli ve servis sürücülerine yönelik de düzenleneceğini kaydetti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.