Havza’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir program düzenlendi. Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin hazırladığı etkinlik, okul bahçesinde gerçekleştirildi.

PROGRAM İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI
Etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Programın açılış konuşmasını Görsel Sanatlar Öğretmeni Şehri Çol yaptı.

“GURUR VE MUTLULUK YAŞIYORUZ”
Şehri Çol, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümünü öğrencilerle birlikte kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilerin şiir ve gösteriler için büyük bir heyecanla hazırlandığını söyledi.
Çol, “Cumhuriyet, bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin en önemli simgelerinden biridir. Bizler de eğitimciler olarak öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerini desteklemeyi, millî ve manevi değerlerimizi tanımalarını ve yaşatmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN ŞİİR VE GÖSTERİLER
Programda öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı’na ilişkin şiirler okudu ve hazırladıkları gösterileri sahneledi.
Öğrencilerin performansları, veliler ve davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

29 EKİM COŞKUSU HAVZA’DA YAŞANDI
Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı etkinlikte öğrenciler, hazırladıkları gösterilerle 29 Ekim’in anlam ve önemini yansıttı.
Programa öğrenci velileri ve davetliler de katıldı.
Meteoroloji haritayı güncelledi! Samsun’da hava tersine dönüyor
Havza’da yollar değişiyor! 2 bin 200 metrelik sıcak asfalt hamlesi
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




