Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),()

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın arasında imzalanan 4 kalemde yaklaşık olarak 2 milyon değerindeki yatırım içerisinde yer alan Narlıca Suni çim sahası çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Meclis Üyesi Fevzi Yılmaz tarafından Narlıca Mahallesi'nde yapımına devam edilen suni çim sahası çalışmalarını yerinde inceledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığımız spor yatırımlarından olan Narlıca Mahallemizdeki suni çim sahası çalışmalarının sonuna yaklaştığını ifade ederken, İlçemizi Spor şehri yapmanın gayreti içerisinde  olacağız dedi. Başkan Aydın öncelik olarak ilçemiz Göl spor tesislerinde bulunan ve yıllardır kullanılan ve tamamen bozulan suni çim sahası zemini çalışması ile başladık ve bitirdik. Narlıca Mahallemizde suni çim sahamızın da sonuna geldik ve tüm eksiklerini tamamlamak üzere çok kısa bir süre içerisinde Narlıca halkımızın hizmetine sunacağız. Üreğil ve Gedelek’te  devam eden Suni çim sahalarımızın yapım çalışmaları devam etmektedir" dedi.

AMAÇ SPOR AŞIĞI GENÇLER YETİŞTİRMEK

Tek bir hedefleri olduğuna değinen Başkan Aydın, "Bizlerin tek bir hedefi var, oda spor aşığı gençler yetiştirmektir. Her geçen gün suni çim sahalarımıza bir fazlasını ekliyoruz. Spor ile büyüyen ve gelişen yeni nesiller yetiştirmek adına çalışmalarımızı bu yönde harcıyoruz. Spor İnsanı tüm kötü alışkanlıklardan arındırdığı gibi hem sağlığımız açısından hemde zihnimiz açısından çok önemlidir. Narlıca Mahallemizdeki suni çim sahasında incelemelerde bulunduk ve kısa süre içerisinde Narlıca Halkımızın hizmetine sunacağız. Narlıca Mahallemizin yeni suni çim sahası, gençlerimize ve mahalle halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.