Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Başdanışmanı ve Futbol Gelişim Direktör Batu Kaplan, sır gibi saklanılan teknik direktörü, bu hafta açıklamayı düşündüklerini söyledi.

BATU KAPLAN: DAHA FAZLA UZATMAYACAĞIZ 

Başkan Yüksel Yıldırım'ın Başdanışmanı ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, kulübün yeni sezonda, hedefleri doğrultusunda sır gibi sakladıkları teknik direktör ile ilgili sona geldiklerini söyledi. Kaplan, "Hocamızı bu hafta içerisinde açıklayacağız. Daha fazla uzatmayacağız. UEFA'dan, federasyondan bütün lisanslarını almış, bilgili, genç sayılabilecek, oyun sistemi ve şablonu olan, kaliteli bir isim olacak. Daha önce Türkiye liglerinde çalışmış, iyi bir ekibi olan hocamız olacak. Bunu detaylı olarak, hocamız açıklanınca anlatacağım" dedi.  

SAMSUNSPOR'DA PROTOKOLDE ANLAŞTIKLARIMIZ VAR 

Teknik Direktörü açıkladıktan sonra prensipte anlaştıkları bir ya da iki oyuncuyu da hafta içerisinde açıklamayı düşündüklerine değinen, Futbol Gelişim Direktör Batu Kaplan, "Hocamızı açıkladıktan sonra, yine bu hafta birkaç oyuncuyu da açıklayabiliriz. Başkan Vekilimiz Veysel Bilen de, ‘Ön protokol yaptığımız ya da sözlü olarak anlaştığımız isimler var’ demişti. İşte onlardan biri Celil Yüksel'di. Yine bir iki kişi daha söyleyebiliriz hafta içi" ifadelerini kullandı. 

Esra VURAL 

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.