Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi bin öğrenciye 50 bin liralık eşofman desteğinde bulundu.

Dörtyol ilçesinde 12 ve Payas ilçesinde 4 olmak üzere 16 okuldaki ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtılmak üzere hazırlanan paketler, DTSO binasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’unda katılımıyla okul müdürlerine teslim edildi.

DTSO Başkanı Cemal Talay, "Birliğimiz tarafından ülkemiz genelindeki milli eğitim müdürlüklerine bağlı okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin desteklenmesi yönünde almış olduğu karar doğrultusunda bizde DTSO olarak ilçemizdeki öğrencilerimize ulaştırılmak üzere hazırladığımız 50 bin lira değerinde ayni yardım paketlerinin okullarımıza teslimini gerçekleştirdik" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy da, "Okullarımızda hakikaten ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz bulunmakta. Bu yapılan yardımlar kurum olarak bizleri mutlu ederken yavrularımıza da ayrıca moral ve heyecan vermektedir" diye konuştu.