Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Samsun Canlı Haber TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Spor Saati' programında Salim Yıldız'ın konuğu oldu.

SMG'YE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Samsun Canlı Haber TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Spor Saati' programında Salim Yıldız'ın konuğu oldu. Gündemdeki bazı konulara açıklık getiren Savaş Boyar, Yüksel Yıldırım ile Samsunspor'un şahlanış dönemi yaşadığını söyledi. Boyar, "Başkanımızın önderliğinde Samsunspor, hem futbolda hem de basketbolda adından övgüyle bahsettirecek'' dedi.

SÖZLEŞME SÜRESİ 4 YIL 

Batıpark'taki tesisler için Büyükşehir Belediyesi ile 4 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirten Savaş Boyar, ''Yer tahsisi konusunda Büyükşehir Belediyesi bize destek oldu. Tesis için 4 yıllık anlaşma imzaladık. Belediye başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyorum. Çatalçam bölgesinde belediyemize ait arazilerden yeni tesisler için arazi bakacağız. Altyapıya veya A takıma hizmet verebilecek tesisler üretebiliriz" diye konuştu.

ÜYELERE TEBLİGAT 

Savaş Boyar, "Samsunspor sevdalısı kongre üyelerimizden birikmiş aidatları öderlerse çok makbule geçecek. Üyelerimize tebligat göndererek borçlarını hatırlattık. Aidatlarını ödeyen üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Sezon başlamadan 647 bin TL'lik üyelik aidatını sıfırlamaya umut ediyorum. Loca satın alarak, Nuri Asan Tesisleri'mizin önündeki reklam alanlarımıza reklam vererek derneğimize destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

İNDİRİM TALEBİ

Boyar, "Samsunspor Kulübü Derneği’nin Fuar içinde bir otoparkı var. Buranın 50 bin TL aylık kirası var. Gönül isterdi ki burası derneğimize cüzi bir miktarda kiraya verilsin. Bu talebimiz yerine getirilse derneğimize can suyu olacak. Bunun için girişimlerimize en kısa zaman içinde başlayacağız. Belediye başkanlarımızdan siyasilerimizden destek isteyeceğiz. Buranın geliri az da olsa derneğimize ciddi gelir sağlayacak" şeklinde konuştu. Salim YILDIZ