Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta 4 Samsun ekibi sezonun 5. haftasında birbirinden zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek. Samsun takımlarının yer aldığı ligde futbolseverler yine zevkli karşılaşmalar izleyecek. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Samsun Büyükşehir Belediyespor, Gümüşhane Telekomspor ile cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pazar günü ise,Çarşambaspor, Tokat Belediye Plevnespor'u ve Atakum Belediyespor'da sahasında 1926 Bulancakspor'u konuk edecek. Karamsunspor FK ekibi de deplasmanda Görelespor ile kozlarını paylaşacak. Bu müsabakaların başlama saati ise 13.00 olacak.

KARASAMSUNSPOR İÇİN ZOR SINAV

Karasamsunspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta pazar günü  Görelespor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. 5 puanla 7. sırada olan mavi-siyahlılar, 4 puanla kendisini 8. sıradan takip eden Görelespor karışından galibiyetle ayrılarak aradaki puan farkını açmayı hedefliyor. Görele 13 Şubat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

ÇARŞAMBASPOR'DA KRİTİK VİRAJ

Çarşambaspor pazar günü Tokat Belediyesi Plevnespor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar, geçen hafta aldıkları galibiyete bir yenisini daha eklemek istiyor 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Samsun temsilcilerinden Çarşambaspor, pazar sahasında kritik bir maça çıkacak. Çarşamba Şehir Stadı’nda  13.00'te 10 puanla zirvenin ortağı olan Tokat Belediyesi Plevnespor’u konuk edecek olan Yeşil Beyazlılar, rakibini yenip, zirveye doğru ilerlemek istiyor.

ATAKUM BELEDİYESPOR 3 PUANA HASRET 

Atakum Belediyespor mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta geride kalan 4 haftada henüz galibiyetle tanışamadı. Samsun temsilcisi, yarın ligin son sırasında bulunan 1926 Bulancakspor ile İlkadım Suni Çim Saha’da saat 13.00’te karşı karşıya gelecek. Turuncu Mavililer, maçı kazanarak sezonun ilk 3 puanını da hanesine yazdırmak istiyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.