Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarihi (Bedendibi) Beykapısı’nda bulunan Sanat Sokağında meslek kurslarını faaliyete geçirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının hazırladığı Kültür ve Sanat sokağında yapılacak kurslarla hem kursiyerler meslek sahibi olacak, hem de unutulmaya yüz tutmuş meslekler canlanacak.

Büyükşehir Belediyesinin unutulmaya yüz tutmuş meslekleri tekrar canlandırmak amacıyla sanat sokağını faaliyete geçirerek burada çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Kültürel projeler arasında bulunan ve Şanlıurfalıların hizmetine sunulan Kültür ve Sanat Sokağımızda belediyemiz tarafından verilen kurslarla vatandaşlarımız zamanlarını geçirecek ve aynı zamanda da meslek sahibi olacaklar. Sanat sokağımızda ebru, hat, tezhip, ney, keman, resim, mozaik kursu, gümüş takı kursu gibi bir çok sanatsal faaliyeti yürütüyoruz. Tüm Şanlıurfalıları kurslarımızı bekliyoruz" dedi.

Kursa katılmak isteyen vatandaşlar kurs başvurularını Kültür Sanat Sokağında bulunan Kurs Merkezine yapabilirler.