Samsun'da Mega Ünal Halı Fabrikası İşletme Müdürü Tuğba Akalan, halı temizliğinde güvenilir adres seçilmesi gerektiğini belirterek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

19-hakan halı (1).jpg

LEKE USTASI BU FİRMADA

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte evlerde hazırlıklar sürüyor. Bir yandan da halılardaki lekelerle başı dertte olanlar, soluğu halı yıkamacılarda alıyor. Mega Ünal Halı Fabrikası İşletme Müdürü Tuğba Akalan, kentte tek leke ustası ile çalışan işletme olduklarını belirterek, çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Akalın vatandaşların halıda en çok çay, kahve salça ve yemek gibi lekelerden şikayet ettiklerini söyledi.

19-hakan halı (2).jpg

GÖNÜL RAHATLIĞI İLE VEREBİLİRLER

Günlük hayatta halı temizliğinin önemine değinen Akalın, "Biz de toplanan halılar hemen ertesi gün yıkanmaya alınıyor. En fazla bir hafta içinde müşterimize teslim etmiş oluyoruz. Kışın bu süreç biraz daha uzayabiliyor. Kurutma makinelerimiz var ancak yine de nemli çıktığı için havalandırmamız gerekiyor. Bu nedenle kış mevsiminde biraz daha uzayabiliyor. Samsun'da leke ustası olan tek firma biziz. Bu nedenle vatandaşlar gönül rahatlığı ile halılarını bize teslim edebilirler. İşi profesyonel bir ele teslim etmek gerekir. Çünkü halılarınız evin aynasıdır" dedi.

19-hakan halı (3).JPG

15 PERSONEL ÇALIŞIYOR

Yaklaşık 15 personelle süreci yönettiklerini kaydeden Akalın,"3 servis aracımız var. 7-8 yıkama elemanımız, leke çıkarıcı ustamız ve paketleme servisinde çalışan arkadaşlarımızla süreci yürütüyoruz. Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerine hizmet veriyoruz. Yani evinizi halılarınızı biz temizliyoruz" ifadelerini kullandı.

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

19-hakan halı (4).JPG