'SABIRSIZLANIYORUM'

Kırmızı Beyazlıların yeni Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, takım ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenman öncesi, açıklamalarda bulunan Eroğlu, "Sabırsızlanıyorum. İlk işimiz konsantrasyonumuzu Bandırmaspor maçına odaklamak. Çünkü, lig başlıyor ve her lig maçı bizim için çok değerli. Oyuncularımız ile tek tek tanıştık. İnşallah hayırlısı olur. Büyük Samsunspor taraftarı da bu başlangıçtan sonra sezonu şampiyonlukla noktaladığımızı görür inşallah" diye konuştu. 

'İLK MAÇIM OLACAK'

Bandırmaspor'un geçen sezon final oynayan bir takım olduğunun altını çizen Eroğlu, "Tabi ki bir gücü var. Ama biz çok güçlü bir takımız. Bu ligde mücadele etmeden, çok istemeden saha için organizasyonu yapmadan başarılı olamıyorsun. Bizde kendimizi deplasmana en iyi şekilde hazırlayıp, oradan kazanarak dönmek istiyoruz. Benimde ilk maçım olacak. Oyuncularımızla yakalayacağımız bu ivme ile bir stardın başlangıcını yaparsak, ondan sonra istikrarlı bir şekilde döneceğimizi düşünüyorum" 

‘HER OYUNCU ÖZELDİR’

Kadroya güvendiğini ifade eden Eroğlu, “Gerçekten iyi bir kadromuz var. Normalde 35-40 civarı alınan puanlar avantaj sağlıyor. Bunun üstüne çıkarsanız o avantaj çok daha artıyor. Ama oynanacak 12 maç var. 12 maç 36 puan yapar. Bu önemli bir nokta ama sezon sonu 71'ler ilk 2'den şampiyon olarak çıkartıyor takımı. Biz her maçı kazanmaya talibiz. Güçlü oynayıp, oyun gücümüzü sahaya yansıtıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.