Yalova’yı Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde temsil eden VİP Gençlikspor Bayan Basketbol Takımı 2013-2014 sezonu için transfer görüşmelerine başlıyor.

Geçen sezon ilk kez 2. Lig A Grubunda yer alan Yalova ekibi grubunu 7. sırada noktalamıştı. 2013-2014 sezonunda da 2. Lig’de Yalova’yı temsil edecek ekibin antrenörü Murat Yapıcı, transfer çalışmalarıyla ilgili görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

Öncelikli hedeflerinin iç transferi bitirmek olduğunu belirten Yapıcı, dış transferde ilk olarak sezon biter bitmez Belaruslu tecrübeli basketbolcu Natallia Terglav Tratsiak’ı kadrolarına kattıklarını, bununla birlikte 4 oyuncuyu daha transfer etmek istediklerini dile getirdi.

Şampiyon olacak bir kadro kurmak istediklerini belirten antrenör Murat Yapıcı, “2. Lig’de mücadele gösterecek takımımıza en iyi ve kaliteli transferleri yapmak için önümüzdeki günlerde düğmeye basacağız. Dış transferde daha önce Belaruslu Tratsiak’ı almıştık. İç ve dış transferde birkaç gün içerisinde diğer görüşmelerimize başlayacağız. Dış transferde 4 oyuncu almayı hedefliyoruz. Zaten kesin anlaşma sağladığımız sporcuları kamuoyuna açıklayacağız” dedi.