• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,18 %-0.05
  • ALTIN 2.242,36 %-0.05
  • BİST100 %
  • BITCOIN 63.700 %-7
  • ETHERIUM 3.333 %-8.42
10°

Alaçam Haberleri

alaçam haberleri ve güncel alaçam gelişmeleri, alaçam ile ilgili tüm video, alaçam fotoğrafları ve alaçam haberleri Samsun Haber, Son Dakika Samsun Haberleri - Samsun Gazetesi sitemizde


Samsun

Samsun'un Alaçam ilçesi Hüseyinbeyli mevkisinde otomobilin takla attığı kazada sürücü yaralandı.

Samsun

Samsun'un Alaçam ilçesi Sancar Mahallesi'nde bugün meydana gelen olayda, devrilen traktörün sürücüsü Cemalettin Çolakoğlu hayatını kaybetti.

Spor

Samsun’un Alaçam ilçesinde köy çocuklarının oluşturduğu bocce takımı 98 lisanslı, 17 milli sporcusuyla başarıya doymuyor. Branşlarında Türkiye Şampiyonası'nda birçok başarıya...

Samsun

Samsun'da yaşayan vatandaşlar için elektrik kesintisi uyarısı geldi. Yapılan uyarıya göre, 1 Mart Cuma günü

Samsun

SASKİ Samsun'un İlkadım, Terme, Alaçam ilçelerinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Samsun

Samsun'un Alaçam ilçesinde Samsun-Sinop kara yolu Etyemez mevkisinde otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada,1 kişi hafif yaralandı.

Samsun

Samsun'un Alaçam ilçesinde bir iş yerini kurşunladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Olayın iki aile arasındaki husumetten kaynaklandığı öğrenildi.

Samsun

Samsun’un Alaçam ilçesinde, jandarmanın uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayarak bir araçla kaçan ve polis tarafından kaçan kablo hırsızı çıkarıldığı mahkemece...

Samsun

Samsun'un Alaçam ilçesinde araç içerisinde ruhsatsız silah bulundu.

Samsun

Samsun'un Asarcık ilçesindeki asayiş uygulamasında 2 kişi, ruhsatsız silah ve bıçakla yakalandı.

Samsun

Samsun’un Alaçam ilçesinde, jandarmanın uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayarak bir araçla kaçan kablo hırsızı yaşanan kovalamaca sonucu polislerce yakalandı.

Samsun

Samsun'un Alaçam ve Yakakent ilçelerinde düzenlenen operasyonda tarihi eser niteliği olduğu değerlendirilen 186 sikke ile 4 obje ele geçirildi.