2-3 YILDA HAYATA GEÇİRİLECEK

Samsunspor Başkan Vekili Savaş Boyar, Samsun Medya Grubu bünyesinde yer alan Samsun Canlı Haber TV ekranlarında dernek çalışmaları hakkında özel açıklamalarda bulundu. Yüksel Yıldırım başkanlığında geçen 100 günde Samsunspor'daki gelişmeler ve projelerle hakkında bilgiler veren Başkan Vekili Boyar, en önemli projelerden birsi olan Samsunspor Eğitim Kolej'nin hayata geçirmek olduğunu söyledi. Boyar, "Dernek yönetimi olarak 2-3 yıl içerisinde Samsunspor Koleji'ni şehrimize kazandıracağız. Yönetimin kararı ile bu koleje, hayırsever kişiliğe sahip Yüksel Yıldırım'ın ismini vermeyi arzuluyoruz. 'Yüksel Yıldırım Samsunspor ve Eğitim Koleji' adı çok yakışacaktır” dedi.

KOLEJ İÇİN ARAZİ ARANIYOR

Başkan Vekili Savaş Boyar, Yüksel Yıldırım Samsunspor ve Eğitim Koleji'nin kar amacı gütmeyen bir proje olarak hayata geçirileceğini ifade ederek, bu kolejin inşası için yer aradıklarını söyledi. Boyar, "Önümüzdeki günlerde Samsun Valimiz Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile görüşme gerçekleştirerek kolej için arazi bakacağız. Bu önemli projeyi Samsunspor Kulübü Derneği'ne kazandırarak şehrin hayırsever iş insanlarından, dernek yönetiminden ve gönlünde Samsun sevgisi olanların yardımıyla tamamlayacağız" diye konuştu.

AVRUPA KUPALARINA GİDECEK

Boyar, “Hayatı olumsuz etkileyen salgın, inşallah en az kayıpla en erken vakitte son bulur. Hep birlikte tribünlerde gümbür gümbür galibiyet sevinçlerini tekrar yaşarız. İnanıyorum ki Yılport Samsunspor'umuz, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile Avrupa kupalarına giderek Samsunspor'un tarihine altın harflerle başarı hikayeleri yazacak. Yönetim olarak en önemli projeler arasında 65 yaş üstü 10 bin vatandaşa erzak dağıtımı projesi yer alıyor. Samsunspor tarihinde ilk kez böyle bir kampanya gerçekleştirdi. Samsunspor’u hak ettiği yere getirmek için dernek yönetimi olarak daima çalışacağız”dedi.

BASKETBOLDA DA MARKA OLACAK  

Savaş Boyar, “Dernek yönetimi olarak Okçuluk, Masa Tenisi, Boks ve Atletizm branşlarını kurduk. Futbolda çok başarılı bir takım varken, basketbolda ne yazık ki istikrarsız bir takımımız var. İnşallah Samsunspor basket takımı için önce amatör bir yapılanma ile hizmet verip, sonra ise tıpkı futbol kulübü gibi başarılara koşan takım olacak. Bunun için ve arkadaşlarımız elimizden geleni yapacağız. Samsunpor yeniden eski şanlı mazisine en kısa sürede Başkan Yüksel Yıldırım öncülüğünde dönecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”dedi. 

PAZARTESİ BAŞLIYOR 

10 bin erzak yardım kampanyasında pazartesi dağıtımların başlayacağını belirten Başkan Vekili Savaş Boyar, "Pazartesi günü 14v ilçemize öncelikli olarak yardımlarımız ulaşacak. Bunların dağıtımlarını ise vefa grubu üyelerimiz gerçekleştirecek. Bu anlamlı kampanya Nisan ayının sonuna kadar sürecek. Az, çok olmadan kampanyaya katılan tüm Samsunspor sevdalılarına teşekkür ediyorum. Kimi zaman öğrenci kardeşlerimizin 10-20 TL yaptıkları bağışları  gördükçe inanın çok duygulanıyorum. El ele verdiğimiz sürece güzel projelere imza atıyoruz"diye konuştu. Salim YILDIZ