Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Kızılçukur, Saklar ve Ulaşlar köyleri arasında yol bakım ve onarım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen ile birlikte 2 kilometrelik Kızılçukur ve Kestel köyleri arasındaki yol birleşme ile 3 kilometre Saklar ve Ulaşlar arası köy yolundaki bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, yol konusunda köylere verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Var,”Bu yollarımızda ilaveten Dereköy ve Şeyhler köyleri arasındaki eski köprünün yerine yeni köprü yapımı ihale edilmiş olup, yakında yapımına başlanacaktır. Ayrıca iki köy arasındaki 3 kilometrelik yola beton asfalt atılacaktır. Hisarcık Hasanlar köyü arasındaki yolda ölçüm çalışması başlamış olup Jalonlar çakılıp yola terkler yapıldıktan sonra yapımına başlanacaktır. Tüm bu çalışmalara ilaveten Güldüren ve Karagül köyleri arasındaki bakım ve onarım çalışması başlatmayı planladık. Köylerimize verilen hizmetlere katkılarından dolayı Kütahya Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımız Ali Çetinbaş’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Murat Koyak’a, İl Genel Meclisi Başkanımız Musa Yılmaz’a, İl Genel Meclisi Üyelerimiz İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen’e çok teşekkür ediyorum. AK Parti siyaseti küçük, büyük köy ayrımı yapmadan ihtiyaç olan tüm bölgelerde karşılaşılan sorunları çözmeyi hedef edinmiştir. Bizdeki düstur “Halka hizmet, hakka hizmettir” dedi.(MA-EFE)