Nazilli Belediyesi tarafından MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in ölümünün 21’inci yıl dönümü nedeniyle Belediye Meydanı’nda mevlit okutularak 5 bin kişilik lokma hayrı yapıldı.

Nazilli Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Alparslan Türkeş’in 21’inci ölüm yıl dönümü nedeniyle mevlit okutarak lokma hayrı yaptı.

Belediye Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat ve Nazillili vatandaşlar katıldı.

Uzun kuyrukların oluştuğu lokma hayrında vatandaşlar Merhum Türkeş’e dualar ederken Başkan Alıcık da lokma ikramında bulundu.

Başkan Alıcık yaptığı konuşmada, “Bugün Türk dünyasının ve ülkücü harekete gönül veren herkesin ortak liderinin yasını tuttuğu bir gün. ‘Türk milliyetçileri iktidar olacaktır’ diyen Türk dünyasının babasının ölüm yıldönümü. Öyle bir gün ki tarifi yok. Böyle bir liderin evladı olmaktan onur ve şeref duyuyorum. Allah mekânını cennet eylesin. Belki dün gibi ama 21 yıl geçmiş. Bizler bu davaya gönül veren insanlar olarak bu günü dualarla yâd edeceğiz. Dünyaya liderler öyle kolay gelmez. Hele başbuğ gibi bir lider olmak çok zordur. Cenab-ı Allah rahat eylesin, mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.