Muğla Okul Sporları Puanlı Atletizm Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde başarı gösteren öğrenciler ile okul yetkilileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Mehmet Kocadon, öğrencileri kutlayarak her zaman yanlarında olan ve onlara hep kol kanat geren öğretmenleri ile velilerini de tebrik etti. Başkan Kocadon, “Siz eğitimcilerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle her zaman gurur duyuyorum. Sizler bu çocuklara en iyi şekilde sahip çıkıyorsunuz çünkü hem derslerinde başarılılar hem de sporda başarılılar. Bizlere bu gururu yaşatan siz değerli öğretmen ve velilerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Tabi ki en büyük teşekkürü de öğrencilerimiz için ediyorum. Bu başarılar, Bodrum’un bayrağını en üst seviyelere çıkarıyor” dedi.

Okul yetkilileri de desteklerinden dolayı Başkan Kocadon’a teşekkür ettiler.

2017-2018 Muğla Okul Sporları Puanlı Atletizm İl Yarışlarında dağıtılan toplam 16 kupanın 9 tanesini Bodrum okulları aldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde gerçekleşen yarışmada; Yıldız Kızlar Takımı İl Birincisi Profilo Marina Ortaokulu, ikinci Amiral Turgutreis Ortaokulu, üçüncü ise Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu oldu. Küçük Erkekler kategorisinde il ikincilik derecesini ise Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu aldı.

Organizasyona Bodrum’dan; Özel Fen Bilimleri Ortaokulu, Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe Ortaokulu, Profilo Marina Ortaokulu, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu, Muharrem Eskiyapan Ortaokulu, Amiral Turgutreis Ortaokulu, Vedat Türkmen Ortaokulu ve Sudi Özkan Ortaokulu katıldı.