Bursasporlu futbolcu Ertuğrul Ersoy, takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe evinde Bursaspor’u 2-1 mağlup etti. Müsabaka sonrası konuşan Bursasporlu futbolcu Ertuğrul Ersoy takım arkadaşlarını tebrik ederek, “İyi bir mücadele ettik. Bu mücadelenin hakkı galibiyetti ama olmadı. Hocamızın söylediği tek şey teşekkür etmekti. Sahaya yansıtmak istediklerimizi yaptık. Son 4 hafta önce yapılanmaya gittik Mustafa Er’le. Hocamızla iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Geçmiş dönemlere göre daha iyi doğru oynuyoruz. Matematiksel olarak sıkıntımız kalmadı. Önümüzdeki yıllar Bursaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Biz böyle oynamaya devam ederek en iyi taraftar arkamızda olduğu sürece önümüzde olacak takım yok. Hocanın gelişiyle geleceğe umutla bakıyoruz” dedi.

“Aramızdaki durumları konuşmak istemiyorum”

Antrenmana çıkmama sorusuna cevap veren Ersoy, “Olaylar bizim içimizdeki şeyler. Aramızdaki şeyler. Bunları konuşmak istemiyorum. Biz birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece sıkıntı yok. Taraftarımız da bir nebze olsun mücadeleyi gördüğü için arkamızda duruyor” diye konuştu.

“Sow için duygusal bir maç”

Sow için duygusal bir maç olduğunu anlatan Ertuğrul Ersoy, “Emek verdiği kulübe karşı oynadı. Elimden gelen her şeyi yaptı. Sonuca gidemedi. Çok iyi bir oyuncu. Bize çok faydası dokundu. Önümüzdeki yıl ne getirecek bilemem ama oda üzüntü içerisinde bir duygusallık yaşadı” ifadelerini kullandı.