AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum’un eşi Hatice Uçum ve AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Güner, Kadın Kolları Teşkilatına iftar yemeği verdi.
Nuran Özyılmaz’ın meşhur Kaz Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın ve partili kadınlar katıldı.
Milletvekili Mehmet Uçum, ramazan ayının her türlü dayanışmanın ve güzelliklerin yaşandığı bir ay olduğunu söyledi.
Uçum, “Kadın Kollarının yaptığı çalışmalar son derece etkileyiciydi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun Kars bu seçim sonucunda birçok şey kazandı. Bu kazandıklarını inşallah Kars’ı büyütmek, birlikte geliştirmek için kullanırız. Bundan sonrada size çok fazla ihtiyaç var. Sizlerin yaratacağı, sizlerin üreteceği çalışmalar, sizlerin önümüze koyacağı perspektifler hem Kars için hem Türkiye için çok hayırlı olacaktır diye düşünüyorum” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner de, ramazanı şerifi tebrik ederek birlik ve beraberliğin devamını diledi.
Milletvekili Mehmet Uçum’un eşi Hatice Uçum’da, ramazanın ilk günü olması nedeniyle Kadın Kolları teşkilatıyla bir araya gelmek istediklerini ifade ederek, “Seçim dönemindeki çalışmaları analım istedik. Çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Dayanışma ruhu çok güzeldi, çok canlıydı” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın, yemeğin ardından bir süre partili kadınlarla sohbet etti.