İzmir Süper Amatör Lig A Grubu’nun lideri Aliağa FK, 7. haftada karşılaşacağı İzmir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Ligdeki son maçında deplasmanda Foça Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Aliağa FK, 16 puanla liderliğini sürdürüyor. Zirvedeki yerini koruyan Aliağa ekibi, 7. hafta mücadelesinde ligde 11. sırada yer alan İzmir Belediyespor’u ağırlayacak. Ligde oynadığı 5 maçta sadece 3 puan toplayabilen İzmir Belediyespor, rakip fileleri 5 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 8 gol gördü.
Aliağa FK, maç öncesi son antrenmanını Değirmendere Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top kapma çalışması ile süren antrenman, kanat organizasyonları, taktik ve şut çalışmaları ile tamamlandı.
İdmanda son derece hırslı oldukları gözlenen oyuncular idman sonrası kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yarın Aliağa FK Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele saat 13.00’de başlayacak.