Hadi Çocukları Sevindir Derneği, Ağrı Hürriyet İlkokulu’nda bulunan 3-B sınıfı öğrencilerine 30 mont ve ayakkabı yardımında bulundu.
İstanbul’da kuruluş aşamasında olan ve kurucuları arasında Türkiye’nin önemli doktorlarının da yer alacağı ifade edilen dernek, eğitimine devam eden çocuklara giyim ve gıda gibi yardımlarda bulunmayı hedefliyor. Dernek kurucularından Uz. Dr. Deniz Devrim Tuna, doğu ile batı arasında bir köprü oluşturmak istediklerini belirtti. Tuna, “Doğuda minik yavrularımız zor şartlar altında eğitimlerine devam ediyor. Biz onların bu sıkıntılarını gidermek için çaba göstereceğiz. İlk yardımımızı da Ağrı’da görev yapan üyemiz olduğu için Ağrı’ya yapmak istedik" dedi.
Derneğin Ağrı’daki üyesi Uz. Dr. Nazmiye Tanrıkulu ise, derneğin isminde yer aldığı gibi çocukları sevindirmenin çabası içinde olduklarını söyleyerek, “Onların giyim kuşamından tutun okulda kullandıkları kalem, defterlerine, hatta oyuncaklarına kadar destek olmayı düşünüyoruz. Bu ilk organizasyonumuzdu. İnşallah bundan sonra daha da büyüyerek çocuklarımızı sevindirmeye çalışacağız" diye konuştu.