Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası unutulmaz film müziklerini Side Antik Tiyatrosu’nda Manavgatlılarla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış Antalya’nın antik kentlerinde konser etkinlikleri düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO) Side Antik Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser verdi. Unutulmaz film müziklerinin seslendirildiği konsere Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik, Kültür Şube Müdürü Okan Yavuz, İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Şube Müdürü Kerem Önal ve Büyükşehir Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş ile yerli ve yabancı yüzlerce müziksever katıldı.

Antik tiyatroda nostaljik yolculuk

Filmleriyle olduğu kadar müzikleriyle de sinemaseverlerin ve müzikseverlerin hafızasına kazınan eserler ABBO Şefi İbrahim Yılmaz yönetiminde, Ümit Burak Tekinay, Nurşen Kuru ve Alperen Yeşilyurt’un muhteşem solo performanslarıyla seslendirdi. Konserde nostaljik bir akşam yaşayan müzikseverler unutulmaz eserler eşliğinde geçmişe doğru keyifli bir yolculuğa çıktı. Konserde, Rocky-Gonna Fly Now, Godfather, Pulp Fiction-Misirlou, Her Şey Güzel Olacak-Bu Ne Biçim Hikaye Böyle, GORA-Olduramadım, Neredesin Firuze, Issız Adam-Anlamazdın, Hababam Sınıfı ve Tosun Paşa-Kürdili Hicazkar Longa gibi sevilen eserler yer aldı. Side Antik Tiyatronun eşsiz atmosferinde gerçekleşen konser dinleyenlerden tam not aldı.