TRABZON (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda, Bayburt Grup İl Özel İdare'yi 1-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da, 2. tura yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Erdoğan Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç ve diri bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Güzel bir galibiyet oldu. Bu maçın kazananı biz olduk ama futbol olarak yeterli değildik. Mücadele ettik, maçı bırakmadık ama daha da iyi olabilirdik" dedi.

Özellikle sakat oyuncuların yokluğunu çok hissettiklerini dile getiren Genç, "Orta sahamızda bazı sıkıntılarımız var. Bu bölgedeki zafiyetimizi giderdikten sonra daha iyi olacağız. Bayburt Grup İl Özel İdare tüm gücünü sahaya yansıttı. Pozisyon açısından biz iyiydik ama mücadele açısından rakibimiz bizden daha iyiydi. Biz de her ne kadar eksiklerimiz olsa da rakibimize tur şansını vermemek için elimizden geleni yaptık ve başarılı da olduk. Mücadelenin 2. yarısında rakip kaleyi yokladık ve aradığımız golü bulduk. Bu dakikadan sonra oyunu dengede tutup skor avantajımızı korumaya çalıştık ve başarılı da olduk" diye konuştu.