10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti çeşitli etkinlikler düzenleyerek meslektaşlarını unutmadı.
9-10 Ocak tarihlerinde yapılacak kutlamalar ile Malatya’da basının her alanında görev yapan medya mensupları bir arada olacak. Haziran ayında Malatya’daki basın mensuplarını tek çatı altında toplamak basın mensuplarının sesi olmak için kurulan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesi ile düzenleyeceği etkinlik akşam saat 19.00’da Divanpark Restaurant’ta gerçekleştirilecek.
Cemiyet binasında basın açıklaması yapan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan Mikail Pelit meslektaşlarına her anlamda destek verdiğini ifade ederek, “Çeşitli etkinliklerin yer alacağı bu gecede Malatya’da yayın yapan, televizyonlar, gazeteler, radyolar, dergiler ve internet sitesi yönetici ve çalışanlarının tamamı katılacak. MGTC, moral ve motivasyon adına düzenlenecek olan bu etkinliklerde Malatya’daki tüm basın mensuplarını aramızda görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyacağız” dedi.
10 Ocak Cumartesi günü Ramada Otelde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da gazetecilerle bir araya gelecek. Çakır, saat 13.00’te gazetecilere öğle yemeği verecek. Etkinlikler çerçevesinde 9 Ocak Cuma günü Battalgazi Belediyesi tarafından organize edilen yemek programında basının her alanında çalışan medya mensupları bir araya gelecek. 10 Ocak’ta ise Hilton Otel’de MalatyaPark yönetimi tarafından kahvaltı ikramı yapılacak.