HAKKARİ'de, Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) İl Müdürlüğü, Muharrem ayı nedeniyle 500 kişiye aşure dağıttı.
Barış Caddesi'ndeki VEDAŞ İl Müdürlüğü binası önündeki aşure etkinliğine, VEDAŞ Hakkari il Müdürü İsmail Özdemir, VEDAŞ Şube Müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı. Aşure kazanının başına geçen VEDAŞ İl Müdürü Özdemir, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Nilgün Temel ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Çiğdem Özdemir, kaselere aşureleri doldurup vatandaşa ikram etti. VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, birçok yerde aşure etkinliği düzenlediklerini Hakkari'de ise bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirterek şöyle konuştu:
"Aşure günü etkiliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz. İnsanın yaşam felsefesinde yer alan enerji noktasındaki hizmetlerin en kaliteli bir şekilde Hakkari halkımıza sunmak için bütün çalışanlarla birlikte seferber olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hakkari genelinde ve ülke genelinde yaşanan sosyal toplum ilkesi çerçevesinde önemli günlerde de halkımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.Bugün bu aşureyi burada aynı masada paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu müstesna dini günümüzün genelde ülkemizde özelde bölgemizde yaşanan bu savaş ortamının barışa vesile olması dileğiyle insanlarımızın hep birlikte kardeşçe huzur ve barış içinde yaşamalarına vesile olur."

FOTOĞRAFLI