Özcan ÇİRİŞ/ BİTLİS,()-SAADET Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, partisinin milletvekili adaylarını tanıtımı için geldiği Bitlis’te, "7 Haziran’dan sonra Meclise giren 4 partinin tiyatro oyununu izledik" dedi.
Seçim çalışması yapmak üzere, SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Fetullah Erbaş'la birlikte Bitlis'e gelen Genel Başkan Yardımcısı İriş, İl Başkanlığı binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İriş, ülkenin 13 yıldır AK Parti iktidarıyla yönetildiğini, milletin 3 defa üst üste istikrar ve faydalı olsun diye AK Parti'yi iktidara getirdiğini anlattı. Türkiye'nin tarihinin en kritik dönemlerinden birini yaşadığını belirten İriş, şöyle konuştu:
"Millet, 7 Haziran'da 'canım çok yanmaya başladı, biraz kendine çeki düzen ver' manasıyla AK Parti'nin oylarını azalttı. Sen misin benim oylarımı azaltan ve tek beni başıma iktidara getirmeyen anlayışıyla, ülkemizin son 3 ayda geldiği noktada işsizlik tavan yaptı, borçlar zıpladı, döviz fırladı, terör azgınlaştı. Nereden bakarsanız ülkemiz dumanlı ve bulutlu hale geldi. Bardağın dolu ve boş tarafında bakarsak, havaalanları, yollar ve hastaneler bardağın dolu tarafı. İşsizlik, borçlar, komşularımızla olan münasebetlerdeki sıkıntılarımız, ülkemizin hızla yalnızlığa itilmesi ve kardeşlik duyguların ve bağlarının hızla zayıflaması ise boş tarafı. Bu durumun hiç iç açıcı olmadığını hep birlikte görüyoruz. 7 Haziran'da bir seçim yaptık ve 4 parti meclise girdi. 3 ay milleti oyaladılar ve bir tiyatro izledik. "

FOTOĞRAFLI