BURSASPOR'u Manisa'da 3-1 yenerek bu sezon iç sahadaki yenilmezliğini sürdüren Akhisar Belediyespor'un 3'üncü golünü attıktan sonra takımının yedek kulübesine el-kol işaretleri yapan Bruno, ortada yanlış anlaşılma olduğunu açıkladı.
Olay, takımda 3 sezondur banko oynarken teknik direktör Cihat Arslan'ın göreve gelmesiyle gözden düşen Brezilyalı futbolcunun, oyuna sonradan girdiği karşılaşmada attığı golün ardından sevinirken meydana geldi. Bruno'nun el-kol işaretlerini görmediğini belirten Cihat Arslan, "Bana yaptığını sanmıyorum. Pozisyonu yeniden izleyeceğim. Hareket banaysa, gerekeni yaparım. İsterse 7 gol atsın, farketmez. Ben teknik direktör olarak saygınlığımı korumak zorundayım" dedi.
Bruno ise bu konuda yazılı bir açıklama yaptı. "Cihat hocama karşı hiçbir saygısızlım olmamıştır ve olmayacaktır" ifadesini kullanan Bruno'nun açıklaması şöyle:
"Akhisar Belediyespor'u takip edenler, bu sezon bazı şansızlıklar ve sakatlıklar yaşadığımı ve bu maça kadar gol atamadığımı iyi bilirler. Bursaspor karşısında bu sezon attığım ilk goldeki sevincim, bazı kesimler tarafından yanlış algılanmış olabilir ama bu abartı, üzerimdeki baskı ve stresin sonucudur. Bugüne kadar başarımımızın en büyük sebeplerinden biri, bizim aile olmamızdır ve bu ailenin bir parçası olarak Cihat hocamıza karşı hiçbir saygısızlığım olmamıştır ve olmayacaktır."

FOTOĞRAF