Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’yu kabulünde yapmış olduğu konuşmasında Sivil Toplum Kuruluşlarının Türkiye için önemine değindi.
Abdullah Gül "Sivil Toplum Kuruluşlarımız ülkemizin kalkınmasına, milletimizin huzur ve refahının yükselmesine büyük katkı sağlamaktadır" dedi. Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kabulde yapmış olduğu konuşmasında Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Kuruluşunun Ulusal ve Uluslararası çalışmalarına, organizasyonlarına, faaliyetlerine değinerek "Çalışmalarınız Ülkemizin Kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum" dedi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında şöyle dedi: "Ülkemiz ekonomisine ve Dünya ekonomisine katkı sağlıyor ve milletimize hizmet ediyoruz".
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy görüşmede Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde Sivil Toplum Kuruluşların gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağladığını dile getirdi. Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür etti.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy T.C. 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaretinde Abdullah Gül’ün Başdanışmanı Prof. Dr. Erşat Hürmüzlü hazır bulundu.