Ordu’da 8 ay önce kusma şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör tespit edilen ve yapılan tedavilere rağmen hayata tutunamayan 5 yaşındaki Selim Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.
2014 yılı Aralık ayında sürekli kusma şikayeti sebebiyle ailesi tarafından Ordu Devlet Hastanesi’ne götürülen Selim Şahin’in beyninde tümör tespit edildi. Bunun üzerine İstanbul’a götürülerek özel bir hastanede ameliyat olan 5 yaşındaki küçük Selim, kemoterapi tedavisi gördü. Ameliyatın ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir süredir kanser tedavi gören Selim, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Selim Şahin için Altınordu Orta Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, Selim’in ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede baba Mustafa Kemal Şahin ve dede Şanser Şahin taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından 5 yaşındaki Selim’in tabutu omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Küçük Selim’in cenazesi toprağa verilmek üzere şehir mezarlığına götürüldü.