Uğur AYAZSIN/İSTANBUL, () GÖZTEPE'de bir apartmanın otopark duvarı ani bastıran yağış nedeniyle çöktü. Duvarın altında kalan bir otomobil hasar gördü.
Olay, 14.30 sıralarında Ünalan Mahallesi Çilekli Sokak'ta bulunan bir binanın bahçesinde meydana geldi. Öğle saatlerinde aniden bastıran yağmur, bir binanın otoparkında bulunan yaklaşık 7 metre uzunluğunda 1 metre yüksekliğindeki duvarın yıkılmasına sebep oldu. Duvar, park halinde bulunan bir otomobilin üstüne düşerek maddi hasar verdi. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye erleri otomobilin arka kısmında LPG deposu bulunması sebebiyle çalışma yapmadı. Otomobil kurtarılmak üzere olay yerine iş makinesi sevk edildi.

“YAPACAK BİR ŞEY YOK"
Hasar gören otomobilin sahibi Uygar Arun, "Yan tarafta herhangi bir ızgara filan olmadığı için orada biriken bütün su aşağı iniyor ve duvarı yıkıyor, araç altında kalıyor. Büyük bir maddi hasar var. Gaz deposu arkada onun için burada kaldırmayı pek sağlıklı bulmadılar. İş makinesi filan bekleniyor, biz de bekliyoruz. Yapacak bir şey yok" dedi.
(FOTOĞRAF)