Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'de bir hafta önce eski Tavas Yolu'nda motosikletle kaza yapan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert'in sağ bacağının diz kapağı ile bilek arasındaki kısımda 6 kırık oluştu. Kocasert, 4 saatlik ameliyat ardından taburcu edildi.
Denizli'de özellikle doğa sporlarına olan tutkusuyla tanınan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, eski Tavas Yolu'nda motosikletiyle kaza yaptı. Bacağı motosikletin altında kalan Süleyman Kocasert'in, diz kapağı ile bileği arasında 6 kırık oluştu. Ambulansla, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Kocasert, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Semih Akkaya tarafından ameliyata alındı. 4 saat süren ameliyat sonunda durumu iyiye giden Kocasert, bugün taburcu edildi. Kocasert, şöyle dedi:
"Bu kadar kısa bir sürede toparlanmak çok büyük bir şans. Semih hocama da çok teşekkür ediyorum. Benim doğa sporlarına olan merakım zaten biliniyor. Geçen hafta Cumartesi günü sabahı Çamlık Bölgesinde, eski Tavas Yolu'nda doğa sporu olan Motokros yaparken bir talihsizlik yaşadık. Bacağım motosikletin altında kaldı ve diz kapağım ile bileğim arasında 6 kırık oluştu. Semih hocam, bir puzzle çözer gibi çok iyi bir işçilik çıkarmış."

FOTOĞRAFLI