SPOR Toto Süper Ligin 7'nci Haftasında Bursaspor, ligin yenilgisiz tek takımı Çaykur Rizespor'un konuğu olacak. Eskişehirspor’u 2-0 yenerek ligdeki ikinci galibiyetini alan, yeşil beyazlılar, yarın oynanacak mlücadeleyi de kazanarak, üst sıralara yükselişini sürdürmek ve milli takım arasına moralli girmek istiyor.
HAKEM GÖÇEK
Rize Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemlerden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ile Mehmet Kapluhan yaparken, dördüncü hakem ise Adil Sine. İlave hakem olarak Sarper Barış Saka ile Bülent Çenet ilave hakem olarak görevlendirildi.
Çaykur Rizespor ile Bursaspor yarın 27'nci Kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 26 karşılaşmanın 4’ü beraberlikle sonuçlanırken her iki takımda 11’er galibiyete imza attılar. Bu maçlarda Çaykur Rizespor 35, Bursaspor ise 34 gol atttı. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında Rize’de oynanan maçı yeşil beyazlılar 1-0 kazanırken, Bursa’daki karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.
BURSASPOR TAM KADRO
Bursaspor, yarın oynanan karşılaşmaya eksiksiz çıkacak. Çaykur Rizespor’da ise Kasımpaşa karşılaşmasında kırmızı kart gören Koray Altınay ile Ousmane Viera forma giyemeyecek.