Son olarak Eskişehirspor'u çalıştıran ve şu sıralarda ekibiyle birlikte izleme-tarama çalışmaları yapan deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın gündeminde olduğu kaydedildi.

Sağlam, genç bir teknik direktör olmasına karşın, Beşiktaş gibi büyük bir takımı çalıştırmış olması, Bursaspor'u şampiyonluğa ulaştırması ve Müslüman olması nedeniyle Araplar için listenin ilk sırasında yer alıyor.

SCHUSTER DE LİSTEDE

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Ahmed Aid, Sağlam'ı hayranlıkla takip ettiklerini ve başarılı teknik adamın teklif götürmeyi planladıkları antrenörlerin başında geldiğini söyledi. Suudi Arabistan Milli Takımı için Ertuğrul Sağlam'la birlikte Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster de yer alıyor. Daha önce verdiği beyanatlarda milli takım çalıştırmak istediğini belirten Sağlam’ın, Arap- lar'dan gelecek teklife sıcak bakacağı kaydedildi.

GRUPTAN ÇIKAMADILAR

Son olarak Asya Kupası’na katılan Suudi Arabistan, mücadele ettiği B Grubu’nda 1 galibiyet, 2 yenilgi alarak grup aşamasında elendi. Takımın başında 15 Aralık 2014’te göreve getirilen Rumen hoca Cosmin Olaroui bulunuyor. (Bugün)