Güzelliği ve başarıları ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Beren Saat, Kösem Sultan rolü ile “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisine hızlı bir giriş yapmıştı. Diziye girdiği ilk bölüm ile dizinin reyting’lerini tavan yaptıran Saat, geçtiğimiz günlerde bir bölümde rol arkadaşı, “Sultan Ahmed” rolündeki Ekin Koç ile yakınlaştığı sahne de yer almıştı. Bu öpüşme sahnesinin Kenan Doğulu’yu çok kızdırdığı ve Beren Saat ile aralarında soğuk rüzgarların estiği iddia edildi.
BEREN SAAT İLE KENAN DOĞULU ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR!
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Kösem Sultan ve Sultan Ahmed’in ateşli öpüşme sahneleri olay oldu. Kulislerde kulaktan kulağa gelen söylentilere göre, Kenan Doğulu o sahneye çok kızmış!
Kenan Doğulu’nun karısının bu öpüşme sahnesinden son derece rahatsız olduğu ve hatta aralarının da bu sebepten bozuk olduğu iddia edildi.
İddialara göre, diziyi izleyen Kenan Doğulu, “Böyle bir sahne olduğundan haberdardım. Ancak bu kadarını da beklemiyordum.” demiş.
EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ MALİBU'DA KUTLAYACAKLAR
Magazin dünyasında ayrılacaklar mı söylentileri hızla yayılırken, ünlü çift, evliliklerinin birinci yılını kutlamak için Los Angeles’a gitti. Genç çift 1. evlilik yıllarını Malibu’da kutlayacaklar.