Gaziosmanpaşa Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yazar Münib Engin Noyan’ı yarın akşam saat 22.15’te Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda düzenlenecek söyleşi programında vatandaşlarla buluşturacak.
2015 yılı Ramazan ayı Gaziosmanpaşa’da, bu kutsal ayın maneviyatına uygun programlarla, çocuklara özel etkinliklerle ve kalpten kalbe sohbetlerle kulluğu hatırlatan bir bilinçle yaşanacak. ‘On bir ayın sultanı’ Ramazan ayının manevi atmosferi ve bir şenliği andıran coşkusu Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilecek sohbet, söyleşi, konser, kitap imza günü ve tiyatro gibi etkinliklerle hissedilecek.
Gaziosmanpaşa halkı bu etkinliklerin yanı sıra ilçenin 16 mahallesinde gerçekleştirilecek sokak iftarlarıyla aynı sofrada ekmeklerini paylaşmanın ve oruç açmanın mutluluğunu yaşayacak. Etkinlikler kapsamında hem Gaziosmanpaşa Meydanı hem de Gençlik Parkı’nda kurulan stantlarda el sanatları, kitap ve yöresel tatların satışı gerçekleştirilecek.
Etkinlikler kapsamında Gençlik Parkı’nda yazar Münib Engin Noyan yarın akşam saat 22.15’te bir söyleşi programıyla Gaziosmanpaşalılarla buluşacak.