PTT 1'inci Lig'de deplasmanda aldığı 1-0'lık Giresunspor yenilgisinin yaralarını cumartesi günü evinde oynayacağı Denizlispor maçını kazanarak sarmak isteyen Altınordu'da, "gol kralı" apoletiyle transfer edilen Yıldıray Koçal, forma giydiği 10 maçta topu ağlarla buluşturamadı. 
İlk 4 haftada oynanan Samsunspor, Boluspor, 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında oyuna sonradan giren 25 yaşındaki Yıldıray, daha sonra Alanyaspor, Kardemir Karabükspor, Vartaş Elazığspor ve Adanaspor randevularında ilk 11'de yer aldı.
Beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Yıldıray, Göztepe derbisi ve Giresunspor deplasmanında yedek kaldı. Toplam 385 dakika sahada kalan Yıldıray, kırmızı lacivertli formayla henüz gol sevinci yaşayamadı. Forvet olmasına rağmen Altınordu'da sağ kanatta görevlendirilen Yıldıray Koçal, sezon başında Osmanlıspor'dan kiralandı. Keçiörengücü formasıyla son 4 sezonda 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de toplam 83 kez rakip fileleri sarsan golcü oyuncu Keçiörengücü'nde kupa maçlarında ise 4 gole imza attı.