Aşırı süratli olduğu gözlenen sürücünün önce emniyet şeridini ihlal ettiği ardından da sol şeride ani geçiş yaparak kazaya sebebiyet verdiği gözlendi. Kazanın ardından fırlayan taşın araç içerisine girme anı ise net bir şekilde görüldü.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde 10 Ocak Pazar günü öğle saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında, yol ortasındaki beton bariyerden kopan taş parçası savrularak bir arabanın ön camından içeri girmiş, kazada yolcu koltuğunda oturan 40 yaşındaki Hülya Erşah Gencer hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından ölüme neden olan sürücü gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemede savcılıkça serbest bırakılmıştı.

Fizyoterapist Hülya Erşah' Gencer'in hayatını kaybettiği kazanın yeni güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde kazadan hemen öncesi ve kaza anı saniye saniye yer alıyor. Kadının ölümüne neden olan sürücünün aşırı hızlı olduğu ve emniyet şeridinden hızla geçerek sol şeritte başka bir otomobilin önünde çarparak takla attığı görülüyor. Takla atan aracın yol kenarındaki refüjdeki taşları kopartarak karşı yönde Hülya Erşah'ın içerisinde bulunduğu otomobilin camına çarpıyor ve kadının ölümüne neden oluyor.

VATAN