İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne atanan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.
GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu üyeleri Ferhan Sağım, Ercan Sayın, Mustafa Özmermer, Mustafa Özgüler ve Yıldırım Mermer’in hazır bulunduğu ziyarette Vali Ata görev yaptığı sürede sanayicilerin desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Gaziantep’te üç buçuk yıl görev yaptığını dile getiren Ata, “Desteklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Gaziantep’te gerek Sanayi Odası olarak gerekse bireysel olarak çok büyük destekleriniz oldu. Bu desteklerinizden dolayı oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum tekrar görüşürüz. Sizlerle beraber çalışmaktan çok büyük memnuniyet duydum” dedi.
Vali Ata’nın Gaziantep’e çok büyük hizmetleri olduğunu kaydeden Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Sayın Valim daha önce Rize, Kocaeli ve Zonguldak valiliklerinden sonra Gaziantep Valisi olarak tecrübelerinizi katarak görev yapmanız şehrimize çok büyük değerler kattı. Hem devlet adamı olarak duruşunuz, şehre sahip çıkmanız, olayları değerlendirmedeki hassasiyetleriniz, sanayinin gelişimine olan katkılarınız takdire şayandır. Özellikle eğitim konusunda kentte yaptıklarınız görev yaptığınız sürede bizi çok farklı yerlere taşıdı. Yaptıklarınız için Gaziantep Sanayi Odası sanayicileri olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz, ellerinize sağlık. Görev yapılan yerde iz bırakabilmek önemlidir. Çok şükür sizler burada çok önemli izler bırakarak ayrılıyorsunuz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Meclis Başkanı Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ünverdi ziyaret anısına Vali Ata’ya plaket takdim etti.