Ünlü şarkıcı İsmail YK, son albümündeki “Allah Belanı Versin” şarkısının rock versiyonunu çekti. 10 yıl aradan sonra yeni albüm için kamera karşısına geçen İsmail YK, yeni klibinde Ferrari parçaladı.

İsmail YK, 2006 yılında çektiği klibinde Alfa Romeo bir araç parçalamıştı. 10 yıl aradan sonra yine klibinde araç parçalayan İsmail YK, bu kez Ferrari'yi parçaladı. Klibin, hem İstanbul hem de Almanya'da gerçekleşen çekimleri iki ay sürdü. Klibinde iftiraya uğraması sonucu psikolojisi bozulan bir karakteri canlandıran İsmail YK, Ferrari'yi elindeki bir demir ile parçalıyor.

İsmail YK kimdir?

İsmail Yurtseven, bilinen sahne ismi ile İsmail YK 5 Temmuz 1978 yılında Almanya Hamm'da dünyaya geldi. Sivas'ta Almanya'ya göç eden ailesinin en küçük çocuğudur. İsmail YK'nı tüm kardeşleri müzikle uğraşıyor. İsmail YK, Yurtseven Kardeşler grubunun en küçük solistidir. Henüz 5 yaşındayken bağlama ve gitar çalmaya başlamıştır. 2004 yılında ilk solo albümü olan “Şappur Şuppur” u çıkardı. Bu albüm ile satış rekorları kırmaya ve müzik listelerinde başarı yakalamaya başladı. İsmail YK'nın tüm albümleri beğeni kazandı.