GİRESUN (AA) - CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (GTSO) ziyaret etti.

Bektaşoğlu, GTSO'nun yen hizmet binasını gezdi, başkan Hasan Çakırmelikoğlu ile sohbet etti.

GTSO ile ortak çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Bektaşoğlu, şunları söyledi:

"Yeni dönem, yeni bir dönem olsun. Milletvekilleri olarak yeni bir anlayış ortaya koymak istiyoruz. İlin sorunlarını, beklentilerini, hizmet önceliklerini belirlemek amacıyla  kamu kurum ve kuruluşları, Giresun Belediyesi, basın, ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyorum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Önümüzdeki süreçte ilimizin kalkınma ve gelişmesine yönelik odamızla ortak çalışmalar yürütmek istiyoruz. Fındığın üreticimize ve sanayicimize daha çok katkıda bulunması, katma değer ve istihdam yaratan bir ürün haline gelmesi, Güney Çevre Yolu, Tirebolu’ya demiryolu, Giresun Limanı’nın liman işlevini yerine getirilmesi, Eğribel Tüneli’nin yüksek standartlı yol ağıyla Giresun'u İçanadolu'ya bağlayan bir projeyle değerlendirilmesi, turizm ve üniversite gibi öncelikli başlıklarımız ve hassasiyetlerimiz var."

Çakırmelioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kapımız siz ve diğer milletvekillerimize her zaman açık. Çalışmalarınıza, TBMM'ye taşıyacağınız konulara katkı sunacağız. Ortak hedefler belirleyerek ilimizin daha çok hizmet alması için uyum ve işbirliği içinde çalışacağız" diye konuştu.