BASKETBOL Süper Ligi son şampiyonu Pınar Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarına altyapı oyuncularıyla başladı. Yeşil kırmızılılarda yerli oyuncuların 10 Ağustos'ta, yabancıların ise 17 Ağustos'ta takıma katılacağı öğrenildi.
A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Ufuk Sarıca'nın yokluğunda takımı yardımcı antrenörler Servet Özsüner, Engin Gençoğlu ve Arda Demirbağ hazırlayacak.
11 Eylül'e kadar İzmir'de çalışacak Pınar Karşıyaka, daha sonra İstanbul, Belgrad ve Atina'da hazırlık maçları oynayacak. Ekim ayının başında yapılacak Pınar Cup'ın ardından 7 Ekim'de Denizli'de Anadolu Efes'le Cumhurbaşkanlığı Kupası finaline çıkacak Karşıyaka, 10 Ekim'de Süper Lig'e, 15 Ekim'de ise Euroleague'e, "merhaba" diyecek. Pınar Karşıyaka, Avrupa'daki ilk sınavında Barcelona'yı ağırlayacak.
GABRİEL'İN MUTLU GÜNÜ
Pınar Karşıyaka'nın geçen sezonki şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Kenny Gabriel, ülkesi ABD'de dünya evine girdi. Yeşil kırmızılılar, yeni sezon öncesi 1 yıllık sözleşme imzalayan Gabriel için, "Oyuncumuz Kenny Gabirel ve eşi Cristina'yı tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz" mesajı yayınladı.

FOTOĞRAF