SEZON başından bu yana sakatlıklar ve cezalar nedeniyle bir türlü ideal 11'ini bulamayan Balıkesirspor'da ameliyat olarak ilk yarıyı kapatan Yiğitcan ve Dilaver'in ardından Altınordu maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Bülent Cevahir, Adana Demirspor deplasmanında forma giyemeyecek.
Bülent'in yerine sezon başında Giresunspor'dan transfer edilen ancak kupa ve hazırlık maçları dışında fazla forma şansı bulamayan Uğur Aktaş'ın oynaması bekleniyor. 
Altınordu karşılaşmasında sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayan Muğdat'ın takıma dönecek olması kırmızı beyazlılaları biraz olsun teselli etti. Golcü futbolcu, Teknik direktör Fikret Yılmaz'ın şans vermesi halinde Adana'da görev yapabilecek.
Bu arada teknik heyeti, 3'er sarı kartı bulunan Alfred Sankoh ve Kwame Karikari'yi kart görmemeleri konusunda uyardı. İki futbolcu cezalı duruma düşmeleri halinde önümüzdeki hafta iç sahadaki Karşıyaka randevusunda oynayamayacaklar.
KARİKARİ'DEN TIK YOK
Balıkesirspor'a bir sezon aradan sonra yeniden dönen Kwame Karikari, geçmişi mumla arıyor. Önceki sezon takımın en etkili isimlerinden olan ve 12 gol atarak Balıkesirspor'u Süper Lig'e taşıyan Ganalı oyuncu, bu sezon henüz siftah yapamadı. 5'i ilk 11'de olmak üzere 9 maçta forma giyen Karikari 1 gol dahi atamadı. Son Altınordu maçında geçmiş haftalara oranla daha iyi görüntü veren Karikari, bu kez Altınordu'nun genç stoperi Çağlar'a takıldı. Karikari'nin kaleci Tolgahan'ı da geçip vurduğu topu çizgiden çıkaran Çağlar, Ganalı futbolcunun bu sezon ilk kez gol sevinci yaşamasını önledi.

FOTOĞRAF