İzmir derbisinde Göztepe’yi yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Son dakikada da olsa kazanmayı bildik” dedi.
PTT 1. Lig’in 11. haftasında İzmir derbisinde Karşıyaka, Göztepe’yi sahasında 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karşıyaka’nın teknik direktörü Kemal Özdeş, derbiyi kazandıklarından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Galibiyeti taraftarlarına armağan ettiğini belirten Özdeş, “Bizim için derbi çok önemliydi. İlk yarı belki olacak birkaç pozisyonumuz vardı ama Göztepe 10 kişiyle çok doğru oyun oynadı. Onları da tebrik ediyorum. Dakikalar ilerledikçe rakibin direnci de arttı. Bizim için bu puanlar çok değerliydi” dedi.
Son dakikada da olsa kazanmayı bildiklerini söyleyen Özdeş, “Umarım bu devam eder. Şimdi milli maç arası var, çok çalışmamız gerekecek. Bir maç kazanıp bir müsabaka kaybetmek yukarıyla aramızı kapatmıyor. İyi sonuçlar alıp ilk 6 potasına girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.