MALATYA Hekimhan Belediyesi ile İstanbul Beşiktaş Belediyesi arasındaki kardeş belediye protokolü kapsamında Hekimhan İlçesi'nde Hekimhan Park Beşiktaş sosyal tesisinin temeli atıldı.
Temel atma töreninde açılış konuşmasını yapan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Hekimhan'ın tarihi bir gün yaşadığını söyledi. Millioğulları, belediyecilik çalışmaları noktasında Hekimhan'ın en büyük yatırımının temelini attıklarını kaydetti. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise, Hekimhan Park Beşiktaş'ın temel atma töreni için Hekimhanlılarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını, yapılan hizmetin siyasetten bağımsız hizmet olduğunu ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, tesisin ne kadar iyi ve güzel olacağının temel atma töreni için hazırlanan organizasyondan belli olduğunu ifade etti. Ağbaba, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerine organizasyondan dolayı teşekkür etti.
Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla Hekimhan'da gerçekleştirilen Hekimhan Park Beşiktaş sosyal tesisisin temel atma törenine, o gün ilçede düğünleri olan gelinle damatta katıldı. Açılış için kurulan sahnenin önüne gelen düğün alayına giren Milletvekili Veli Ağbaba ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, halay çekti. Dilek ve Hasan Karadağ çifti mutlu günlerini, açılışa gelenlerle birlikte paylaşarak, alandan ayrıldı.
Halayın ardından tesisin temel atma töreni, sahneye konulan butonlara basılarak gerçekleştirildi. Törende Beşiktaş Bando ekibi ile Hekimhan Belediyesi halk oyunları ekibi de gösteri sundu.
Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, günün anısına Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a ilçenin anahtarını takdim etti.
FOTOĞRAFLI