MUĞLA'da, çeşitli suçlardan sabıkası bulunan M.A., iddiaya göre, güpegündüz herkesin içinden zorla park halindeki otomobillilerin yanına götürdüğü üniversite öğrencisi 20 yaşındaki N.O.'yu elle taciz etti. Genç kızın bağrışları üzerine vatandaşlarca yakalanan M.A., polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, kentin merkez ilçesi Menteşe'de meydana geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü öğrencisi N.O., ailesiyle yaşadığı evden alışveriş yapmak için dışarı çıktı. Genç kız bir süre yolda yürüdükten sonra Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde, önünü M.A. kesti.
İşsiz ve çeşitli suçlardan sabıkalı olan M.A., çevredekilere aldırış etmeden N.O.'yu kolundan tutarak park halindeki otomobillerin arkasına götürdü. M.A.'nın, iddiaya göre, kendisini elle taciz etmesi üzerine N.O., "kurtarın beni" diyerek bağırmaya başladı. Olay yerine koşan vatandaşlar, M.A.'yı yakaladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, M.A.'yı gözaltı aldı. Emniyete götürülüşü sırasında toplanan öfkeli bir grup, M.A.'yı linç etmek istedi. Güçlükle polis otosuna bindirilerek Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürülen M.A.'nın ifadesinde, "Arkadaşlık isteğinde bulunmak için yanına gittim. Benden korkup bir anda bağırmaya başladı. Kimseyi taciz etmedim' dediği öğrenildi. M.A.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Öte yandan sosyal paylaşım sitesi facebook'ta belinde silah ile çektirdiği fotoğrafı koyan M.A.'nın "Cicim benim nasıl söylesem bilemiyorum? Ben sahipleniyorum seni, öyle seviyorum. Sen benim başımın tacısın ama senin haberin yok ki. Kalbini Allah tutuyor bırakmıyor, vermez güzelim seni bana. Öpüyorum seni. Boş lakırdı sevmiyorum. Dokunmak istiyorum sana imkansız bir şey" yazdığı ortaya çıktı. Aydoğdu'nun ayrıca yorumlarına, "Hz. Mehdi benim" yazması dikkat çekti.

FOTOĞRAF