Mehmet İNAN/ BURSA, () - BURSA'da konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanında yapılamaz denilen hizmetleri getirdiklerini söyledi.
Bursa'da seçim çalışmalarını sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Merkez Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi'ndeki Kuba Camii meydanında düzenlenen nokta mitingine katıldı. Burada konuşan Bakan Müezzinoğlu, birilerinin ülkenin yarınlarını, bugünden daha kötü etmek için ne gerekiyorsa yapma gayreti içinde olduğunu söyledi. "Milletin kararının başımızın üstünde yeri var" diyen Bakan Müezzinoğlu, Türkiye'de demokrasiden ve milli iradeden rahatsızlık duyanların olduğunu belirtti. Ak Parti olduğu sürece kimsenin milletin kaderiyle oynayamayacağını açıklayan Bakan Müezzinoğlu, "Bu milletin kaderiyle oynamak isteyenler güç odakları. Şunu iyi bilin ki; 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ve milletin olacaktır. Bu millet, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe, o yolculuğa hep beraber yürüyecektir" dedi.
Sağlık alanında yapılamaz denilenleri yaptıklarını söyleyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Kılıçdaroğlu, SGK genel müdürüydü, ambulanslar ne haldeydi? 'Ambulansa mazot koyarsanız hastanızı alırız' diyordunuz. Şimdi ABD'de tedavi gören senin milletvekilini de bizim ambulans uçağımız aldı, getirdi. Bu güzel hizmet mekanlarında yine biz hizmet edeceğiz. CHP'lilerin de MHP'lilerin de başlarının dik, alınlarının açık olması, geleceğe umutla bakması, İngiliz'in, Alman'ın karşısında 'Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Benim ülkemde senin hastanelerinden daha iyileri var' diyebilmesini biz sağladık, biz sağlayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI