ANTALYA'da 21 yıldır börekçilik yapan Demirspor Kulübü Başkanı Hasan Demir, futbol branşına kadın kategorisini de ekledi. Başkan Demir, kadın futbol takımının tüm masrafını, yaptığı börekleri satarak karşılıyor.
Demirspor Kulübü Başkanı Hasan Demir, Antalya Amatör Küme'de 16 yıldan bu yana gençlere hizmet ettiğini, elleriyle açtığı hamurlardan börek yaparak hem geçimini, hem de kulübün masraflarını karşıladığını söyledi. Alın teriyle kazandığını Türk sporuna harcadığı için mutlu olduğunu söyleyen Hasan Demir, şöyle konuştu:
"Futbol, atletizm, okçuluk ve bisiklet kategorisine kadın futbol branşını da ekledik. Bu yıl kurduğumuz kadın takımıyla Türkiye 3'üncü Futbol Ligi'nde mücadele edeceğiz. Büyük bir sorumluluk üstlendik. Şimdilik börek satarak takımın ihtiyaçlarını karşılıyorum ama ligler başladığında takımı deplasmana götürmekte zorlanacağım."
Demirspor Kadın Futbol Takımı'nı çalıştıran teknik sorumlu Özge Aslan ise, 7 yıldan bu yana kadın futboluna destek verdiğini hatırlatarak, "Başkanımızın börek açmasındaki hamaratlığı futbola da yansıyor. Başkanımızı dikkatle izledim. Ben de ara sıra evde hamur açıyorum ama tabi onun kadar değil. Kulüp başkanımızın sayesinde takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. Yaklaşık 5 yıldır futbol oynadığını belirten Senay Karaca, "İleride milli takımda oynamak istiyorum. Başkanımızın bu fedakarlığı bizi daha da hırslandırıyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI