Şeref Meselesi 11.bölüm nefes kesecek. Şeref Meselesi 10. bölüm finalinde Emir ile Sibel'in eskiden beraber olduğunu öğrenen Yiğit'in ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

Şeref Meselesi'nin 11. bölümünde Yiğit, soluğu Emir ile ilişkisini öğrendiği Sibel'in yanında alıyor. Yiğit'in hakaretlerine dayanamayan Sibel, Kübra'dan hesap soruyor. Emir de Kübra'ya yaptıkları için tepki gösteriyor.

Şeref Meselesi yeni bölümüyle izleyicisini ekranlara kitleyecek gibi. Şeref Meselesi 01 şubat 2015 pazar akşamı 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak.
 

ŞEREF MESELESİ 10. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU

Elinde silahıyla Nihat'ın karşısına dikilen Yiğit'in aklı Nihat'ın sözleriyle karıştı. Yiğit, Nihat’ın sözlerinden sonra gerçekte neyle karşı karşıya olduğunu anladı.

Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Kübra evinden taşınarak, derme çatma bir ev bulur.İşlerini büyüten Yiğit, yeni açtığı ofisinde Çalışması için Derya'ya teklifte bulunur. Yeni evinde hastalanıp hastanelik olan Elif Emir'i harekete geçirir. Kübra ise hayatındaki ağır şartlara dayanamayarak, kızının da geleceğinin düşünerek Emir’le nikah kıyar. Nihat, Yiğit'e defteri verdiğini öğrendiği Gül'ü cezalandırarak, sokaklara geri gönderir ve adamlarını Selim'in üzerine göndererek, defterin kopyasının Yiğit'ten alınmasını ister. İki ateş arasında kalan Selim ya ihanet edecek, yada canından olacaktır.

Mahalle Emir'le Kübra'nın evlenmesi ile çalkalanırken, Yiğit olayı duyar duymaz Emir ve Kübra'ya hakaretler yağdırır. Yiğit'in aşkına daha fazla karşı koyamayan Sibel, Yiğit'le Paris planları yapmaya başlar. Ancak Kübra'yı hesaba katmayı unutur. Kübra bu aşka daha fazla dayanamaz ve Sibel'e karşı elindeki sırrı Yiğit'e söyler.

 

ŞEREF MESELESİ 9. BÖLÜM'DE SADULLAH TORUNUNU KAÇIRDI

 

Kübra'dan Elif bebeğe karşı Yiğit'i isteyen Sadullah'ın elinden bebeği kurtarmak için herkes seferber oluyor.

Yiğit, Elif Bebeği Sadullah’ın kaçırdığını öğrenince hiç olmadığı kadar öfkelenir. Durumu öğrenen Nihat bebeğin bulunması için tüm adamlarını seferber eder.

Yiğit ve Emir de kendi yöntemleriyle Elif’i bulmak için var güçleri ile aramaya başlarlar. Elif’i elinde tutan Sadullah, bebeğin hayatı ile tehdit ederek, Yiğit’le yüz yüze kozlarını paylaşmak ister. Sadullah’ın planı bebeği teslim etmek değil, Yiğit’i öldürmektir.

Sadullah’la karşı karşıya gelen Yiğit’in kafası Nihat hakkında öğrendikleri ile karışır.

Sarp’ın yanında gördüklerinden sonra Emir, avukatlığı bırakır ve savcı olmaya karar verir.

Yiğit’in Nihat’la olan ilişkisini Emir, tartışma anında Kübra’dan öğrenir ve iki kardeş arasında ipler tamamen kopar.

Sadullah’la arası iyice açılan Nihat’ın Yiğit’e bir sürprizi vardır. Yiğit’i hiç beklemediği büyük bir sınavla karşı karşıya bırakan Nihat’ın Karanlık tarafı iyice ortaya çıkar.

Gül bulduğu defterdeki Nihat’a ait bilgileri Yiğit’le paylaşır. Yiğit, öğrendiklerinden sonra intikam planına yeni bir isim ekler.

Sibel, Yiğit’te olan ilgisini gizlemeye çalışsa da kalbine bir türlü söz geçiremez. Yiğit ve Sibel aşkına artık Derya’da tanık olur. Kübra, bebeği için yeni bir hayat kurmak için büyük bir adım atar. Emir, Elif’ten uzaklaşmamak için her şeyi kolaylaştıracağını düşündüğü bir teklifle Kübra’nın karşısına çıkar. Yiğit’in hedefinde ise artık bambaşka bir isim vardır.

Şeref Meselesi duygu dolu bölümü geride bıraktı, 8. Bölümden en özel anlar!
 

Dizinin 8. bölümünde Yiğit bir tarafta yaşam mücadelesi verirken, Kübra’da doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılır. Sadullah ise köşe bucak kaçmaya başlıyor. Yiğit’i vuran Sadullah, hedefine kendi torununu da alıyor.

Yiğit’in vurulmasının ardından Sadullah kaçmaya başlıyor. Yiğit ise apar topar hastaneye kaldırılır. Yaşadığı üzüntü ve stres yüzünden erken doğuma alınan Kübra’nın doğum yaptığı saatlerde Yiğit de ameliyatta yaşam mücadelesi vermektedir. Nihat pek belli etmese de oğlu gibi gördüğü Yiğit’in vurulmasıyla sarsılar Sadullah’ı bulmak için peşine düşer. Nihat kısa sürede Sadullah’ın izini bulur ve yakalar.

Hastanede Yiğit için herkesten gizli gözyaşı döken Sibel, gizlice Yiğit’in yanına girer ve ona bütün kalbini açar. Kübra’nın doğum yaptığını Yiğit ayağa kalkana kadar ondan saklamaya karar verirler. Ayağa ilk kalktığında koridorda yürürken şans eseri Yiğit, baba olduğunu öğrenir. Kübra’nın hayalleri yıkılır ve kızını görmek sandığı gibi Yiğit’in yumuşatmaz. Yiğit’in yumuşamaması Kübra’nın kalan bütün umutlarını yıkar. Emir, Kübra ve bebeğinin elinden yine tutar. Mete’yle konuşan Emir, Sarp hakkında ilginç şeyler öğrenir. Nihat’ın elinden kurtulan Sadullah, hedefine kendi torununu alır.