Antalya Uluslararası Film Festivali kapsamında ilçeleri dolaşan Sinema TIR’ı Demre yolculuğunda ‘Beyaz Melek’ filmini izleyen 11 yaşındaki Ömer, gözyaşlarını tutamadı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 52’ncisi düzenlenecek Antalya Film Festivali’nin Sinema TIR’ı tüm ilçelere sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor. Her gün bir ilçeyi ziyaret eden Sinema TIR’ı, Demrelilerle buluştu. Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteriminde, ‘Beyaz Melek’ adlı film beyaz perdeye yansıtıldı. Demreliler, ayaklarına kadar gelen sinema keyfini doyasıya yaşadı. 7’den 70’e, her yaştan izleyicinin buluştuğu duygusal filmde, izleyenler gözyaşlarına boğuldu.
BABAMLA BİRLİKTE AĞLAMAK GÜZELDİ
Beyaz Melek filmini molaya ihtiyaç duymadan dikkatli gözlerle takip eden Demreliler, film sonunda Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Filmden etkilenerek duygulanan minik bir izleyicinin, film sonunda halen ağlaması ise dikkat çekti. İlk defa sinema keyfi yaşadığını belirten 11 yaşındaki Ömer Faruk Doğan, “İlçemizde sinema yok. İlk kez beyaz perdede film izledim. Filmden çok etkilendim. Babamla birlikte ağlamak güzeldi” dedi.