ORDU (AA)- PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, kulüp başkanı Nedim Türkmen, kulüpteki maddi sorunlara ilişkin, "Biz elimizden geleni yapıyoruz ama gitmek isteyen oyuncuları bir yerden sonra tutamıyorsunuz" dedi. 

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün gayretlerine rağmen bazı oyuncuların takımdan ayrıldığını söyledi. Her ne olursa olsun Orduspor camiası olarak pes etmeyeceklerini dile getiren Türkmen, şöyle konuştu:

"Kulüp olarak yaşadığımız sıkıntılar zaten herkes tarafından bilinen bir gerçek. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama gitmek isteyen oyuncuları bir yerden sonra tutamıyorsunuz. Bütün zorluklara rağmen kaynak yaratıyoruz, oyuncularımıza ödeme yapmaya çalışıyoruz ama dediğim gibi giden oyuncuya bizim yapacak bir şeyimiz yok." 

Türkmen, takımın Antalya kampında otobüssüz kaldığı yönündeki iddialara ilişkin ise "Otobüs daha önce kulübe tahsis edilmişti. Antalya'da görevli şoförler geri çağrıldıklarını söylemişler ve oradan ayrılmışlar. Konu bundan ibaret" ifadesini kullandı.