Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaya hemzemin geçidinden motosikletle geçmek isteyen iki genç, trenin altında kaldı. Motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki A.E.Ç. olay yerinde can verirken, 15 yaşındaki U.K. ise hastanede yaşamını yitirdi.

MOTOSİKLETLE GEÇMEK İSTEDİLER

Edinilen bilgiye göre kaza, Şehitler Parkı yaya hemzemin geçidinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 09 PK 278 plakalı motosikletiyle arkadaşı U.K. ile evlerine gitmek için Şehitler Parkı hemzemin geçidinden geçmek isteyen A.E.Ç., İzmir'den Denizli'ye doğru giden 32261 sefer sayılı 50 yaşındaki Ramazan Aslan idaresindeki treni fark edemedi ve demir yığını gençleri altına aldı.



SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çarpmanın etkisiyle can veren sürücü A.E.Ç., olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı. Motorun arkasında bulunan U.K. ise kaza yerinden 50 metre sonra trenin altında yaralı halde bulundu.



TRENİN ALTINDAN 20 DAKİKADA ÇIKARILDI


Vatandaşların ve sağlık ekiplerinin 20 dakikalık kurtarma operasyonuyla treninin altından çıkarılan U.K. ise kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.



ÇANTANIN İÇİNDEN KİTAP ÇIKTI


Evlerine gitmek için motorlu araçlara yasak olan bölümden, hızlıca geçmek isterken çarpılan iki gencin yakınları hastaneye akın etti. Hayatını kaybeden gençlerin aileleri ölüm haberinin ardından sinir krizi geçirdi. Öte yandan, kazada ölen U.K.'nın kaza mahallinde bulunan sırt çantasından kitap ve defter çıktı.



Kaza sonrası tren 2 saat bekletilirken, makinist Ramazan Aslan gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.